Роксана е готова да пее без пари на сватбата на Дебора

0
Фолкпевицата пожелава на пострадалото момиче бързо възстановяване и да намери щастието
Фолкпевицата пожелава на пострадалото момиче бързо възстановяване и да намери щастието Снимка: Roksana / Facebook

Фолкпевицата пожелава на пострадалото момиче бързо възстановяване и да намери щастието

Роксана е готова да пее безплатно на сватбата на нарязаната Дебора от Стара Загора, когато момичето тръгне да се жени.

Фолкпевицата сподели, че ѝ е много тежко за ужаса, който 18-годишната девойка е преживяла. Изпълнителката разкри, че ѝ е трудно да спи нормално само като си представи какви болки е изпитвала Дебора.

"Пожелавам на момичето да оздравее и да се чувства добре. Надявам се по някакъв начин да забрави за тези кошмари, които са ѝ се случили, и да намери сили, за да продължи живота си напред. Много бих искала да срещне силна подкрепа в лицето на нейните близки и роднини и вярвам, че това момиче ще бъде щастливо и с повече воля и усилия ще си стъпи на краката. Надявам се да намери съвестен и обичащ мъж, а аз от сърце обещавам да пея безплатно на сватбата им", заяви емоционално Роксана, цитирана от България Днес.

Певицата разкри, че самата тя за момента няма да става булка и няма да вдига сватба с половинката си.

"Не сме планирали да се женим на този етап. Нямаме никакво време, за да организираме такова тържество, а и живеем прекрасно, като си гледаме кариерите и децата. И все пак аз смятам, че сватбите са нещо прекрасно! Хората винаги са се женили и ще продължават да се женят, да създават семейство и уют", коментира певицата.

Чалга дивата със смях разкри, че тайно се надява някое от участията ѝ да отпадне, за да си открадне няколко дни и да заведе децата си на море. Певицата има двама синове, големият е на 21 г., а малкият преди дни навърши 6 г.

"Лятото само работя! Всеки Божи ден съм ангажирана още от май с баловете и чак до края на август. Нямам никакво време за себе си, дори да се наспя и да се нахраня нормално. Надявам се някое участие да отпадне, за да заминем с любимия ми и децата за 2-3 дни на море. Планирам да си починем на нашето Черноморие, тъй като обожавам българското море - имаме си всичко и това е страхотно. Преди 10-ина дни бях в Турция по друг повод, но смятам, че няма значение къде си, а да си в добро настроение и хубава компания", завърши Роксана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    86967896796
    тя малката курвенитя дето я остригаха е израстнала с тази циганска музика и пропаганда, 100% и родителите й са също чалга мангали и са се запознали в някоя долнопробна дискотека, те ако бяха добри родители, нямаше да си оставят 18 годишната дъщеря да прилича на 40 годишна торба, издраскана и загрозена с татуировки и да изглежда сякаш е раждата 8 пъти, напротив - те са я виждали с какви боклуци се носи в компания и или са я окуражавали, или не са й казвали нищо, понеже навремето и те са правели същите неща и ето го резулата... най-не доумявам как може толкова жалки мишки да излязат от дупките си да реват за тази дрисла, без да осъзнават, че проблема идва от циганската чалга музика.... чалгата, западната поп музика, рапа, метъла трябва да бъдат забранени със закон и който се чуе да пуска такава музика - 5000 лв глоба, 3 години затвор от които не можеш да избягаш, 100 шибания с пръчка през гърба (ако ще и инвалид да си), и 1 година общественополезен труд от който също не можеш да избягаш.. да видим после ще има ли дрисльовци да се осмелят да слушат деградирала музика
  • 7
    4
    Vcxdfghj
    Заради,ей такива чалгаджийки,много момичета промениха външния си,естесвен вид,за да заприличат на вас!!!!!Натрупахте парички,на техен гръб!!!!Защото само тинейджери посещават концертите ви!!!!А,сега най-нагло ще пееш без пари на сватбата и!!!Мале,мале до къде я докарахме???.
  • 0
    3
    daskal
    Ужас! Съжалявам, ама... Хвани едната, удари другата!
  • 7
    2
    Калоян
    Евтина проба реклама, на гърба на горкото дете.... но какво да очакваш от човек в този бранш
  • 9
    1
    ...........
    Интересно предложение от чалгаджийката!!!!!!Каква сватба,какви пет лева бе???????Абе,ти нормална ли си,бе??????Вместо да предложиш средства,за да се възстанови,ти и предлагаш чалгата си!!!!!!Ненормална работа!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари