Родното черноморие все по-опасно

0
Трима туристи са попаднали в  ...
Трима туристи са попаднали в ...

Трима туристи са попаднали в критична сигуация заради мъртвото вълнение на Централния плаж в поморие, съобщиха очевидци.

Ивицата е сред най-посещаваните, тъй като е в близост до квартала, известен с името „Малката Москва”, където повечето апартаменти са продадени на руснаци.

Спасителите се намесиха навреме при двата сигнала, при третия случай реагираха летовници, потвърди за инцидентите наемателят на плажа Христо Широков.

По ирония на съдбата давещият се бе руснак на около 55-години, а най-близо до него се оказаха двама от приятелите ми, които в началото на седмицата станаха свидетели на скандала с друго руско семейство, допълни Широков. Те се притекли на помощ и бедстващият чужденец бил измъкнат невредим от морето.

Ивицата "Поморие център" до атракциония комплекс Атруим нашумя заради спречкване в началото на седмицата между руско семейство и група българи, което прерастна в меле, а един от участниците скандално известният Камен Балбузанов – Куката бе обявен за издирване.

Въпреки 20-процентния отлив на руски туристи те остават основна дестинация за Черноморието ни. Скандалите с участие на руснаци са ежедневие, но от туристическият бизнес признават, че те са най-платежоспособните клиенти.

Повечето от удавените туристи от началото на сезона са руснаци.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари