Рибар умря в ареста след катастрофа. Майка му: Оставиха го да умре като куче

0
Рибар умря в ареста след катастрофа. Майка му: Оставиха го да умре като куче

39-годишният Драгомир Николов, рибар от созополското село Равадиново, починал в ареста на РУП Созопол, пише в. "Труд".

Това се случило след катастрофа по негова вина и след като било установено, че е употребил алкохол - 2.30 промила отчел дрегерът при проверката.

Драгомир пътувал за Приморско, но се блъснал в друг автомобил в района на гробищата на Созопол. Причината за пътния инцидент станало отнето предимство от страна на рибаря, който се движел със своя "Опел Вектра".

Часове след като бил прибран в ареста, Драгомир се оплакал, че му е лошо. Полицаите извикали лекар от Спешна помощ, който го прегледал, но не установил нищо тревожно и го оставил зад решетките, за да отиде на друг случай.

Драгомир продължил да повтаря, че му е лошо и се разплакал. Спешните медици дошли още веднъж и му поставили венозна инжекция. Малко по късно постовият се обадил на тел. 112 и поискал линейка от Бургас, защото видял, че рибарят започнал да повръща. По пътя за болницата Николов починал. "Оставиха го да умре като куче. Изпратих го жив и здрав, а го връщат в ковчег", каза вчера почернената майка на рибаря - Райна Николова.

Смъртта най-вероятно е настъпила заради мозъчен кръвоизлив, казаха от полицията. Шефът на Бургаската Спешна помощ д- р Асен Кърджиев се очаква да разпореди проверка по случая. В Равадиново се говори,че работодателят на рибаря може да съди институциите, причинили нелепата смърт на Драгомир Николов. Вероятно Николов си ударил главата при катастрофата. Тъй като бил пиян, симптомите били идентични и всички мислели, че повръща заради алкохола. Дори когато постовият извикал линейка от Бургас, всички мислели че ще му направят стомашна промивка и ще изтрезнее, казаха полицаите.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари