Рехава агитация на Пламен Нунев в птицекомбината до Червена вода

0

През месец август машините започвали да копаят от Пейчиново в посока Русе, а магистралата щяла да се изгражда в продължение на 3 години.

Това каза на предизборната си разходка днес Пламен Нунев, който агитираше живеещи и работещи в района и в птицекомбината до кметство Червена вода. Изглежда, че хората го слушат търпеливо, защото има доста яйца в комбината и ситуацията можеше да не се развие добре за бившия милиционер от Бяла.

Според Пламен Нунев по-добрата свързаност на Северна България с останалата част на страната било в приоритетите на Бойко Борисов. При най-добро развитие на обстоятелствата още през месеците октомври или ноември можело да започне строителството. Но можело и да се изчака до месец декември 2019 година.

По време на разговора местните жители споделиха, че пътят Семерджиево – Червена вода е в лошо състояние. Те се оплакаха, че през зимата има проблеми с придвижване на автобусите.

"Преди казваха „Асфалтът не се яде!“, а сега всеки иска да се направи пътя до неговото населено място".

Така беленският милиционер копира изцяло думите и поведението на Бойко Борисов, който също не си губи времето и ударно обикаля села и паланки, за да прави предизборни обещания на хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари