Разследват катастрофа на ТИР край Бяла

3
Турски шофьор на ТИР загина при инцидент на 1 януари
Турски шофьор на ТИР загина при инцидент на 1 януари

Турски шофьор на ТИР загина при инцидент на 1 януари

На 1 януари около 16:30 ч. е получен сигнал за ПТП, възникнало на пътя БялаРусе, в района на км. 14+200 /Мойсев баир/. Изпратените на място служители на полицията са установили, че на двупосочно платно за движение с три ленти, при ясно време и суха пътна настилка е самокатастрофирал състав от пътни превозни средства - влекач "Даф" с прикачено полуремарке, натоварено с метални конструкции.

Товарното возило е напуснало пътното платно вдясно по посоката на движение, при което водачът - турски гражданин на 44 г. е изхвърчал от влекача и е загинал. На местопроизшествието е извършен оглед, причините и обстоятелствата довели до пътно-транспортното произшествие се разследват, образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    O.o
    "при което водачът - турски гражданин на 44 г. е изхвърчал от влекача и е загинал." Турският гражданин, най-вероятно изобщо не е спазил ограничението на скоростта. Турският гражданин, най-вероятно не е спазил и работното време зад волана, та е позаспал. Турският гражданин най-вероятно не е бил със правилно закопчан колан (преметнат през рамо), или изобщо не е имало закопчан такъв. Това предвид че е изхвърчал и няма следи от отворени въздушни възглавници на снимката по-горе. Другия вариант е колана да е освободил предварително от прекомерното усилие, но за да сработи тоя пиропатрон, кабината трябваше да е намачкана като стар вестник в селска тоалетна. В общи линиии - турският труп на гражданин е направил всичко възможно, и е постигнал максимално възможният гаден резултат.... Хубавото е че се е премазал само той (ако изобщо има нещо хубаво, произлязло от анадолската му простотия).
  • 7
    1
    Alèx
    Доста хора от комшийте нарушават времето за управление! На новите модели не можеш да сложиш магнит, но на по старите може!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари