Разпродават оборудването на фалиралата болница в Елена

0
Синдикът на болницата обяви за продажба на търгове с тайно наддаване 106 артикула медицинска апаратура, оборудване и болнично обзавеждане на обща стойност близо 10 000 лева
Синдикът на болницата обяви за продажба на търгове с тайно наддаване 106 артикула медицинска апаратура, оборудване и болнично обзавеждане на обща стойност близо 10 000 лева Снимка: БГНЕС

Синдикът на фалиралата общинска болница в град Елена обяви за продажба медицинското оборудване и обзавеждане. Лечебното заведение е обявено в несъстоятелност и не работи.

Дълговете на еленската болница „Д-р Димитър Моллов“ са над 1 милион лева към Националната агенция за приходите, за електроенергия и към доставчици на медикаменти и консумативи, в списъка на кредиторите е и община Елена, информира БНР.

Синдикът на болницата обяви за продажба на търгове с тайно наддаване 106 артикула медицинска апаратура, оборудване и болнично обзавеждане на обща стойност близо 10 000 лева.

Цените са на 50% от пазарната стойност. За продажба са обявени кувьози, операционни лампи, рентген, инвалидни колички.

Болницата в Елена не функционира. В част от сградата са общински хоспис, кабинети на общопрактикуващи лекари и филиал на Спешна помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари