Разпитаха мъж, държал се унизително с момиче в Бургас

1
Случката е заснета и разпространена в социалните мрежи
Случката е заснета и разпространена в социалните мрежи Снимка: БГНЕС

Случката е заснета и разпространена в социалните мрежи

Установена е самоличността на мъжа от видеоматериала, разпространен в социалните младежи, където се вижда унизително отношение от негова страна към младо момиче, седнало на стълби пред жилищен блок в бургаския комплекс "Меден Рудник". Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града, предаде БТА.

Кадрите са разпространени снощи. От записа се чуват обиди към младото момиче, след което мъжът я хваща и стиска за челюстта. До по-сериозен инцидент не се стига заради намесата на живущ в блока.

Установена е и самоличността на момичето. И двамата са дали обяснения по образуваната преписка и са подписали протоколи за полицейско предупреждение.

Предстои докладването на материалите по преписката в Районна прокуратура - Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Lora
    Набийте го!Бьлгарския мьж е пьрвобитно и простосьщество!Боклуци !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари