Ранена лисица открадна телефон

0
По-късно животното захвърлило устройството
По-късно животното захвърлило устройството

По-късно животното захвърлило устройството

Във Великобритания дива лисица открадна смартфон от служител на Кралското общество за предотвратяване на жестокостта към животните и засне себе си на видео, съобщава Surrey Live.

Инцидентът е станал в село Багшот, графство Съри, където е пристигнал служителят Бен Фицкоста. Специалистът е получил сигнал за лисица с наранена лапа. Той намерил дивото животно и включил видеозаписа на телефона си, за да заснеме процеса на спасяване.

Веднага щом Фицкоста инсталирал смартфона, лисицата го грабнала и се втурнала в храстите наблизо. Тя изчезнала в храстите, а след това хвърлила телефона на земята и го подушила. След това тя избягала, забелязвайки приближаващия мъж. Миг по-късно Фицкоста намерил и взел телефона, пише Lifebg.net.

Честно казано, тази случка ми направи деня, видеото беше наистина забавно. Радвам се, че върнах телефона. Трябваше да тичам, за да настигна лисицата, тъй като знаех, че ще захвърли смартфона някъде в храстите“, казва той.

Специалистът успял да хване пострадалата лисица. След преглед се оказало, че лапата ѝ е възпалена от стара травма. В момента тя е на лечение в клиника за спасяване на диви животни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари