История с щастлив край за Вълчо

6
Изгубеният Вълчо отново е при своя стопанин, след като от вчера скита по улиците на Русе
Изгубеният Вълчо отново е при своя стопанин, след като от вчера скита по улиците на Русе Снимка: Facebook

Изгубеният Вълчо отново е при своя стопанин, след като от вчера скита по улиците на Русе

От вчера едно красиво куче се скита из Русе. Тази сутрин то е забелязано на кея и след публикация във фейсбук, се стигна до щастлива развръзка. С жената, публикувала поста с изгубеното куче, се свързал Георги Камбуров, който познавал собственика и веднага се е заел да му звъни по телефона. Почти цял ден Георги се е опитвал да се свърже със стопанина на Вълчо, както се оказа името на кучето впоследствие. Междувременно Александра Бояджиева е отишла на кея, където е нахранила кучето. При нея обаче се озовават и други русенци, дошли да спасят бездомния четириног красавец.

През това време Георги Камбуров най-после се свързал със Слави, собственикът на Вълчо, който благоволил да отиде да си прибере уплашеното животно. Така към 18:00 часа Вълчо бил щастлив да попадне в обятията на своя стопанин. Благодарение на бързата и адекватна реакция на няколко млади русенци, историята има благополучен край.

Проблемът е обаче, че въпросният собственик Слави, не изглеждал много радостен, че неговият домашен любимец е намерен. "Вълчо стоя под дъжда до заведението където Слави - собственикът му - работеше, за да го чака…А той дали въобще го търси? Със сигурност не изглеждаше благодарен като го взе. Кучето е при стопанина си! Но стопанин означава да се грижиш, а не просто да си си “начесал крастата” като си взел навремето куче за което повече не искаш да се грижиш! Благодаря на хората които стояха под дъжда докато дойде “стопанина му,” написа загрижена русенка, участвала в спасителната акция на Вълчо. Опасенията на загрижените хора, отзовали се на призива, е че най-вероятно след време Вълчо отново може да бъде „загубен“ и че най-добре е този човек да подари кучето на някое семейство, което ще се грижи с любов за своя четириног приятел.

Вълчо е едва на няколко месеца и искрено се надяваме да има щастлива съдба!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Алиса
    Поздравления за Георги (който като собственик на куче е много отдаден на каузата) и за всички онези, които са откликнали при намирането на собственика на кучето. Жалко, много жалко, че има толкова безотговорни стопани на домашни кучета.
  • 12
    3
    Гражданин
    Ами това е съдбата на уличните животни, изхвърлени от вкъщи. Искат грижа, лечение, храна, радходите си вървят. В един момент омръзва да си стопанин и така за по-лесно "загубваш" кучето
  • 17
    2
    Русенка
    Ако Вълчо се загуби още веднъж, предлагам да пратим стопанина малко да се позагуби из околностите на Русе
  • 28
    1
    плюс минус
    Ако стопанинът на Вълчо няма желание да се грижи за него, то нека да пусне обява, че търси за Вълчо нов стопанин. Желаещи ще има!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари