Сърна тича по централен булевард в Русе

10
Нощем в града все по-често се виждат виждат таралежи и лисици
Нощем в града все по-често се виждат виждат таралежи и лисици

Нощем в града все по-често се виждат виждат таралежи и лисици

Русенец става свидетел на необичайна гледка през малките часове на нощта в центъра на града. Шофирайки по булевард "Скобелев" в центъра на града, той забелязва уплашена сърна, бягаща по булеварда.

"Разхождаш се в 1:30 часа през нощта няма никой. САМО СЪРНИ в града по центъра, станахме зоо градина", пише Балтаджиев в публикация в социалните мрежи, придружена от видео на животното.

Видеото предизвика множество реакции и коментари от страна на русенци. Някои изразиха съжаление за животното, други се пошегуваха с "зоологизацията" на града, а трети се замислиха за екологичните причини за появата на дива природа в градски условия.

"Господ да и е на помощ на клетата животинка......", коментира Милен Рашев.

"Това сериозно ли не е монтаж? Лисици съм виждал, таралежи из града, ама чак сърна....", недоумява Димитър Митев.

"Хайде на мен ми изскочи по баира за Басарбово, нормално е. Ама в града сърни, лисици, само едни патици в шадраваните липсват. Еее, ставаме все по-европейски град", шегува се Гери Иванова.

"В Дружба 1 на Гео Милев трябваше да изчакам един таралеж да си пресече все едно, че е у тях!", споделя Елица Петрова.

"Ако се замисли човек какво прави дивеч в града? Може да си отговори на въпроса какво произвеждат земеделците и следователно, какво ядем...", замисля се Милен Големанов.

"Бърза за промоцията на Пристана.", шегува се Никола Христов.

"Ужас града ни вече е пуст, щом почнаха диви животни да навлизат ясно.....", драматизира Кристиян Маринов.

Случаят със сърната е поредният пример за отмиването на границите между дивата природа и градската среда. Унищожаването на естествените местообитания и замърсяването на околната среда водят до все по-чести срещи между хора и диви животни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Аз
    Споко бря, отиде да учи математика!
  • 6
    6
    666
    До 1: софчанлийски тиквеник, искаме разполагане на руски въоръжени сили и руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в Европа! сащ окупира Европа!
  • 9
    5
    Еклесиаст
    Когато по улиците се появят глигани и язовци, тогава е време да започнете да се притеснявате. За сега всичко това е забавление за тълпата. За сега.
  • -14
    4
    Дагонов
    Всъщност аз бях тази сърна, по принцип заработвам като травестит, но един клиент ме накара да се облека като сърна и после ми отпери един кур колкото оръдието на руски танк. Не издържах и побягнах!
  • -5
    3
    sfdsdfbsdb
    когато раята си отиде по селата след интригите в завода,когато първенютата с жиповете на газ си отидат на селата,когато малките ги почне афтъра и се скрият у дома , падне ли нощ, дивата природа застила призрачния град
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари