Работа - мечта: 100 000 долара годишна заплата за дегустация на бонбони

0
Какви качества трябва да притежавате, за да кандидатствате
Какви качества трябва да притежавате, за да кандидатствате

Обичате ли сладко? Искате ли да го ядете професионално?

Ако отговорът и на двата въпроса е да, може би сте идеален за новата шефска позиция в Candy Funhouse. Лицето, избрано за задачата да ръководи стратегията на компанията за бонбони и да съблюдава новите видове бонбони, ще получава 100 000 долара годишно, съобщава Bizlife, цитиран от БГНЕС.

Сред отговорностите на тази позиция е да реши кой продукт да одобри като шеф. Въпреки че компанията се намира в Онтарио, Канада, новите служители на Candy ще могат да работят от вкъщи.

Тъй като любителите на сладкиши идват от различни среди и възрасти, работата на шеф е отворена за всеки, който е на поне 5 години и живее в Северна Америка. Съобщава се, че дори децата могат да донесат вкъщи шестцифрена заплата, работейки за тази компания.

Тук, в Candy Funhouse, ние целим да се забавляваме. И кой може по-добре да определи нашата стратегия от някой, който е истински фен на бонбоните“, каза изпълнителният директор на компанията Джамал Хаязи, който е развълнуван от всички приключения с бонбони, които са планирали.

Освен "изтънчен вкус" към бонбоните, кандидатите трябва да притежават и определени качества. Те трябва да бъдат „смели, креативни, родени лидери, готови да опитват нови неща и готови да дадат своето честно мнение за всеки бонбон, който опитат“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари