Протестиращи искат оставката на Вежди Рашидов

1
Шествие на граждани против насилието се провежда в София
Шествие на граждани против насилието се провежда в София Снимка: Николай Трифонов / БТА

Шествие на граждани против насилието се провежда в София

Протестът започна пред Съдебната палата, а сега протестиращите отиват към Народното събрание. Има полицейско присъствие, а движението е затруднено.

Пред Съдебната палата събралите се написаха послания по асфалта. Събралите се искат оставката на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

Демонстрацията днес е продължение на протестите, провели се в цялата страна миналата седмица, с които хората изразиха подкрепата си за 18-годишното момиче, жертва на насилие в Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    до 7
    недей да увърташ нещата, правиш забележка за правопис, а ти не можеш да пишеш правилно, на това се казва лицемерие, после като ти направят забележка извърташ нещата как това не е важно... слаба ракия за дискусии си, нямаш трейнинг
  • 4
    9
    999
    Веждичката може да има просташки изказ, но в случая беше абсолютно прав. Протестиращите, ако може, малко мисъл да вкарат, а не да се поддават на внишенията на мисирките.
  • 1
    8
    Дънинг крюгеп
    https://www.gramofona.com/analizi/prodaljava-uchastieto-na-daning-i-kryuger-v-politikata
  • 0
    7
    До 5
    Явно, целият ти живот е да следиш правописа на някой, убягва ти обаче съдържателна част . Не смятам че интервалът след запетайка е по-важен от темата за поставите, особено ако пък са в парламента. В случай че Вашата нежна душа открие правописна грешка, която така Ви наранява, простете на пишещия
  • 1
    6
    до 3
    дънинг крюгер ефекта е силен при теб, щом си мислиш, че пишеш толкова грамотно, че даже не знаеш, че след като сложиш запетайка след това се слага интервал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари