Прокуратурата с подробности за жестокото убийство в София

0
Викторио Александров се охранява денонощно в болницата
Викторио Александров се охранява денонощно в болницата Снимка: Кадър novini.bg

Съдейки по свидетелски показания на таксиметров шофьор, мъжът е имал намерения да се самоубие, но за детето не е давал индикации. Нямаме данни за някакво психическо заболяване.

Това съобщиха от прокуратурата на извънреден брифинг за зверското убийство на 23-годишна в столичния квартал "Надежда" снощи.

"Викторио не е комуникирал с близки през това време. Той си е изхвърлил мобилния телефон. Никой съсед не е чул изстрелите. Майката е открила дъщеря си", обясниха от прокуратурата.

Викторио Александров се охранява денонощно в болницата и когато състоянието му позволи, ще бъде преместен в друго лечебно заведение.

"Снощи бащата ни оказа пълно съдействие, не можем да вменяваме вина на някого за действията на трети. Първите данни за него, които получаваме, са след като се е качил на таксито", обясниха още от прокуратурата.

"Първо са тръгнали към "Надежда", после е казал "карай към Благоевград", след това са сменили курса към магазин. Самото място край бензиностанцията е безлюдно. Не можем да търсим логика в никакъв случай", категорични са от прокуратурата.

На Викторио е взета кръвна проба в болницата, но експертизата още не е готова.

"Сигналът за психическия тормоз е подаден в петък, не е имало сигнал за насилие, а за психически тормоз. Не сме имали данни за пряка заплаха, в този случай жалбата е била подадена от мъжа", обясниха още от прокуратурата.

Припомняме, че снощи сигнал за изстрели е подаден около 18:30 часа в столичния квартал "Надежда 4". При пристигане на органите на реда е намерено тяло с прострелна рана в главата. Установено е, че убитото момиче е на 23 години и живеела на семейни начала с извършителя и детето им на 1 година.

До момента е известно, че Викторио Александров е застрелял жена си, след което взел детето и побягнал в неизвестна посока. Малко по-късно снощи, извършителят бе намерен, заедно с детето и двамата простреляни на бензиностанция край Горни Богров. По-късно снощи, детето почина. Убиецът е закаран в болница и вече е без опасност за живота.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари