Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кристиан

0
Държавното обвинение в Пловдив излезе с информация за смъртоносната катастрофа с младежи
Държавното обвинение в Пловдив излезе с информация за смъртоносната катастрофа с младежи Снимка: Личен архив

Държавното обвинение в Пловдив излезе с информация за смъртоносната катастрофа с младежи

От Окръжната прокуратура уточняват, че загиналият шофьор не е бил под въздействието на алкохол в нощта на инцидента.

Публикуваме официалното становище:

По повод множество запитвания от медии ви уведомяваме следното:

Във връзка с наблюдавано от Окръжна прокуратура - Пловдив разследване за установяване на причините за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година, в гр. Пловдив, на бул. „Руски“, са загинали Кристиан Екмекчиян, на 21 г., водач на лек автомобил „Рейндж Ровър“, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка, са готови резултатите от назначената химическа експертиза. Според заключението на вещите лица в кръвта на водача К.Е,. на 21 г., няма установено наличие на алкохол.

По същото досъдебно производство са назначени химическа експертиза, която трябва да даде отговор дали в кръвта на шофьора е имало наличие от употреба на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза-за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила. Заключенията на същите още не са изготвени.

При пътното произшествие са били ранени още две лица-мъж на 22 г. и жена на 22 г., пътуващи в автомобила. Те се намират за лечение в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при отстраняване на последствията е пострадал пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лечение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    русенец
    Интересно , за денонощие и половина са успели да проверят дали лицето е употребило алкохол, а не са успели да го проверят за наркотици. Учудвам се защото онова мамино синче, което уби с джипа си в Шумен едно момиче, кръвните проби за алкохол и наркотици бяха готови за 5- часа, че и джипчето му успя да изгори на охраняем полицейски паркинг. Е, то беше детенце на едни от най-богатите шуменци, може би това е причината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари