Пробваха да ме намушкат с нож и да ме удрят с краката си

0

Брутално нападение в българско село.

Става дума за група роми от с. Шейново, нахвърлили се върху българин с ножове в местно заведение.

Инцидентът се е случил в село Дунавци, а нападателите са били около 25.

Потърпевшият - музикантът Христо Захариев, който живее в Англия и се е  върнал за малко в родното си място, споделя случката във Фейсбук:

Ето неговият разказ:

“Около 25 роми от с.Шейново, обл. Стара Загора (гр.Казанлък) и някои околни села (не съм сигурен кои точно, на този етап мога само да предполагам) буквално ни нападнаха с ножове и бутилки в заведение в село Дунавци, добре организирани и с водача им с прякора "Калъо Тарзана"...

Пробваха да ме намушкат с нож на няколко пъти и да ме свалят на земята, за да могат да ме удрят с краката си. Успях да се измъкна с леки порязвания по лицето и доста масивни удари в областта на цялото тяло и лицето...!

Бях нападнат аз, както и няколко човека, които бяха в заведението (напълно безпричинно ) в с.Дунавци (обл Стара Загора - бяха перфектно организирани и влязоха на няколко групи в заведението като ни обраха (моя телефон с кредитните ми карти вътре, както и телефоните на още двама човека, докато се защитавахме) беше откраднат и едната сим карта по случайност беше останала на земята!

В България става страшно...призовавам всички да бъдат екстремно внимателни..понеже това е добре организирана престъпна група и опитът ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници!

Написахме жалби и ги пуснахме в полицията, днес през деня ще си вадя медицинско с другите пострадали! "Хората" са много опасни и повтарям добре организирани!

ВСЕКИ КОЙТО МИ СИМПАТИЗИРА ДА СПОДЕЛИ, за да се види от повече хора и за да може тази информация да достигне до повече хора! Ето и снимки...аз съм либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора...от самото нападение съм шокиран...

Благодаря се на опита ми и добрата форма от бойните спортове, които ме запазиха в случая и успях да оцелея...Надявам се органите на реда и наказателното производство да си свършат работата и на тези хора да им дадат справедливи присъди и справедливостта да възтържествува!

Ще си търся правата на наднационално ниво, ако е необходимо и ще стигна до Страстбург! Постъпката беше изключително подла и за мен специално дело на страхливци, дори и добре организирани, остават нищо друго освен това!

Всички мои хора, които са с мен, казвам да се организираме и да браним себе си и близките си хора.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари