Проблеми при ремонтните дейности на тротоарите

1
За проблеми при ремонтните дейности на тротоари сподели депутатът Иван Белчев
За проблеми при ремонтните дейности на тротоари сподели депутатът Иван Белчев Снимка: Facebook

За проблеми при ремонтните дейности на тротоари сподели депутатът Иван Белчев

Засаждането на фиданки по новоремонтиран тротоар на улица "Плиска" не е по единен стандарт, се посочва в сигнал на Иван Белчев, входиран в общината. Ето и какви са проблемите в този участък според русенския депутат:

"Гражданин на Русе се свърза с мен и сподели следния проблем - на новоремонтирания тротоар на ул. Плиска не се оставя достатъчно място за някой от дърветата и широчината на отвора винаги е различен. Няма ли единен стандарт и защо отвора се налага да е различен? Младите дървета ще растат и ще имат нужда от по-голям отвор. Защо дърветата не се центрират в отвора?

Вторият проблем, който забелязахме е нараняването на корите на дърветата. Решението е, те да се оградят с дървени греди и така да се запазят от машините, работещи на терена.

Третия проблем е неправилното място за пресичане на ул. Плиска до ул. Митрополит Григорий. Новоизгражданата пешеходна пътека е направена така, че точно в средата на единия тротоар има стълб.

Добрата новина е, че граждани са започнали да засаждат цветя около дърветата.

Тези въпроси входирах официално към Община Русе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Знаещ
    Ремонта го правеше една шуменска фирма.Хората работеха колкото могат и горе-долу качествено.За разстояниятя около дърватата не съм запознат кой им е казал колко да са.. Интересното е ,че Пенчо ги нарита и ги изгони преди седмица.Хората си натовариха на платформи багерчетата и валяците и си тръгнаха.Сега между блок Първа пролет и Орфей и по-нанатък по Плиска стоят оггромни камари с нови бордюри ,а след спирката на ВТУ е разкопано и изоставено..
  • 2
    5
    Шпека
    Тъй трябва,пий до припадък,не търсят ли хора при вас
  • 3
    4
    Работник до 3
    В 10 съм дори и на 200 водчица. И наистина ме боли шпека. За тия пари - толкова. Когато е трябвало да работя в Австрия съм работил. Не че пенсийката е кой знае какво ама за сиромах като мен си стига. Ходя на работа, че да не седя сам в къщата.
  • 8
    3
    Suits
    Щот работниците са афтъри ,калтят се,на по 2 бири в 10 часа и ги боли шпека
  • 5
    2
    Стига
    С тези саморекламирания, гражданите сами могат да си подадат сигналите до общината. То не бяха кесийки, децибели, камери до брикетената фабрика, вчера катаджийски снимки, сега саниметърджия за оформяне на тротоари, утре незнам си какво. Това подготовка за кметските избори ли е?! А ти повече от няколко човека управлявал ли си? Семейство успя ли да управляваш, та сега мераци да управляваш община? Вече се нагледахме на един такъв "капацитет", който семейството си не успя да управлява, а за общината потресаващите резултати са видими. Вземи да си кротуваш и да охладиш мераците си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари