Привикаха на разпит един от организаторите на протестите в Русе

3
Ако искат да ме сплашат по този начин, няма да успеят, заяви Кристина Василева
Ако искат да ме сплашат по този начин, няма да успеят, заяви Кристина Василева

Едно от лицата на протеста в Русе - Кристина Василева, е била извикана вчера сутринта на разпит в Криминална полиция, научихме от БРЯГНЮЗ.

Тя е и един от организаторите на протестите, която стои с подписа си под исканията за гражданските шествия.

Тя е получила обаждане по телефона, за да даде показания след постъпила жалба от ВМРО чрез председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев, който е бил упълномощен от лидера на партията Красимир Каракачанов.

Разпитът ѝ е бил във връзка нанесените по дограмата и прозорците на офиса на партията в Русе щети, както и морални претенции във връзка с посланието на плакатите, а освен това и поругаване паметта на Левски и Ботев.

Медията потърси за коментар Кристина Василева.

"Дадох показания в Криминална полиция. Попитаха ме, ако ми покажат видеозаписи, ще посоча ли имена и хора. Казах им, че не ги помня. Те ми отговориха, че в такъв случай нося отговорността аз, дори и да не съм била там. Аз казах, че ако трябва да соча с пръст, предпочитам да поема цялата политическа отговорност. Обадиха ми се за разпита в деня, в който премиерът Бойко Борисов заяви, че навън протестира мафията(сряда, 9 септември - б.ред.). Майка на 36 години, с дете, явно аз съм мафията. Ако искат да ме сплашат по този начин, няма да успеят. Така ли точно се борят патриотите за справедливост - с жалби?! ", попита Кристина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари