Принц Уилям посети Кейт Мидълтън в болницата

27
Принцесата се подложи на планирана коремна операция
Принцесата се подложи на планирана коремна операция Снимка: БГНЕС

Принцесата се подложи на планирана коремна операция

Принц Уилям показва какво означава да бъдеш грижовен съпруг, изоставяйки всякакви ангажименти и задачи, за да бъде до съпругата си Кейт Мидълтън, която наскоро бе оперирана, разкри Tialoto.bg.

В четвъртък принцът на Уелс бе забелязан да влиза в паркинга на болницата, след като от кралското семейство споделиха в сряда, че във вторник принцеса Кейт се е подложила на планирана коремна операция. За щастие, всичко е минало добре и Мидълтън се възстановява успешно, но ще трябва да остане в болницата две седмици, след което ще се прибере вкъщи. Тя отмени всичките си ангажименти до Великден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари