Приключенията на Баце из Брюксел

2
Вижте физиономията на Орбан на снимката и много неща за популярността на Баце ще ви се изяснят
Вижте физиономията на Орбан на снимката и много неща за популярността на Баце ще ви се изяснят

Баце е основният репортер от мястото на събитие – Брюксел. През час публикува снимки и предаване на живо, сакън, някой да не пропусне изявите му и как се прегръща с европейските лидери. Вижте физиономията на Орбан на снимката и много неща за популярността на Баце ще ви се изяснят.

Чуждестранните медии вече публикуват резила и самохвалството, дори изрично Тимерманс нареди на Баце да спре да снима срещата им. От последното видео на Баце стана ясно, че явно са му забранили и да коментира договорките, защото с голяма мъка каза, че няма как да коментира, било конфиденциално. Разбра се поне, че българи засега на върха няма да има. Интересното е, че Баце каза, че НЯКОЙ, който не си спомня, предложил СерГея за председател на ЕП. Ама изобщо не си спомнял кой го е предложил. Въпреки че за всички останали стана ясно чии кандидатури са. След което дръпна възторжена реч колко е готин станишев и как той и депутатите от ГЕРБ щели да застанат много плътно зад него. Не се и съмнявам, че ще му хареса. Според Баце СерГея имал много таланти и авторитет.

Заяви също, че трябва всеки българин да се подкрепя за високите постове в ЕС. Погрешно. Да направим един привърженик на Истанбулската конвенция, джендърството и либерастията Председател на ЕП, означава че много по-силно той ще се опита да наложи вижданията си в България. И да упражни цялото си влияние да ги реализира.

На България не й трябват постове. Трябват й хора патриоти, които да защитават интересите на България. Българи, които защитават само и единствено евроатлантически и джендърски ценности, на практика не са българи. Те са национални предатели!

Поне се изясни за всички как СерГея и Баце са си дружки и се подкрепят. Нещо неясно за някого?

И още нещо, което не знам колко хора са забелязали. Баце каза, че евродепутатите от ГЕРБ ще гласуват както той им каже. При него нямало таквиз работи като БСП /тоест всеки сам да си решава по съвест/. Дисциплина трябва, дисциплинааа….квот каже Баце, туй-то! Няма друго, няма мнение, няма различия.

И започвам да си мисля, след като всичко се договоря в затворени кабинети между лидерите и се правят пазарлци като на хайванпазар, за какво всъщност е парламента и останалите институции. Всъщност всичко е въпрос на политически договорки. Демокрацията да го духа!

Елена Гунчева   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари