Приеха Иванчева в болница

0
Кметицата е окована с белезници на път за болничното заведение
Кметицата е окована с белезници на път за болничното заведение Видео: Петър Кърджилов

Временно отстранената от длъжността кмет на кв. „Младост” Десислава Иванчева е приета в болница.

Тя беше откарана там с белезници.

Това стана ясно от публикация в личния ѝ профил във Фейсбук.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"Днес, 1 август Деси Иванчева постъпи в болница за седмица с цел детайлни изследвания заради тумор на хипофизата ѝ, който има от около две години, който вероятно се е увеличил. Силно се надяваме това да не е така, но е възможно, като имаме предвид болките в главата ѝ, от които отдавна се оплаква, огромния стрес, който преживя от показния арест и престъплението по набеждаване за подкуп, извършено срещу нея и Биляна Петрова, унижението в съдебните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста. 

При всичко това, Мафиотизираната прокуратура продължава да се държи с Деси и Биляна като с най-опасни престъпници, като със серийни убийци! Вижте във видеото, снимано днес от бившия пиар на Младост Петър Кърджилов как е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, само маската са пропуснали, но пък я бяха наплашили достатъчно като ѝ бяха забранили да говори!

Вчера в същия вид беше изведена за прегледи и Биляна Петрова.

Очаквайте по-късно днес подписката, която ще разпространим за подписване на ръка, адресирана до правосъдния министър Цецка Цачева за тяхното пускане на свобода, за самоотвод на Специализираната прокуратура и за започване на независимо разследване срещу организираната престъпна група, която извърши срещу Деси и Биляна престъпление по набеждаване в искане и взимане на подкуп!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари