Предлагат промени в Наредбата за символиката на Русе

4
Промените са предложени от председателя на Комисията по култура и религиозни въпроси Орлин Дяков и общински съветници
Промените са предложени от председателя на Комисията по култура и религиозни въпроси Орлин Дяков и общински съветници Снимка: Община Русе

Промените са предложени от председателя на Комисията по култура и религиозни въпроси Орлин Дяков и общински съветници

Една индивидуална и една колективна награда да има в категория „Сценични изкуства“ на НаградаРусе“ предлагат председателят на Комисията по култура и религиозни въпроси Орлин Дяков и общински съветници. Промяната е в Наредба № 17 за символиката на Община Русе.

Причината е пропуск от февруари 2023 година, когато са били обсъжданията на проекта на нормативния акт на Постоянните комисии при последната промяна на статута на НаградаРусе“.

Още тогава е било предложено в област „сценични изкуства“ наградите да бъдат две, а именно: една индивидуална награда и една колективна. Това обстоятелство не е било допълнено към проекта на нормативния акт и Решение № 1236/16.02.2023 г. на Общински съвет – Русе.

В останалата си част т. 1.2 остава непроменена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари