„Предизвикателството да учиш в СУПНЕ“ събра настоящи и бивши възпитаници на училището

0

Председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев е съхранил приятни спомени от ученическите години

Дискусията на тема „Предизвикателството да учиш в Дойче шуле“ беше част от редицата събития, с които се отбелязват 30 години от създаването на СУПНЕ. Настоящи и бивши възпитаници имаха възможност да дискутират по темата и да изразят своята гледна точка, да споделят от личния си опит и как времето в училище им е помогнало да се усъвършенстват през годините в професионален план. Зададените въпроси и отговори превърнаха разговора в пълноценна обмяна на опит и споделяне на идеи за бъдещите очаквания и кариерна реализация.

На срещата присъстваха ученици, учители и представители на медиите.

Сред специалните гости беше и председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев. Той е съхранил приятни спомени, а на въпроса какво му липсва най-много от ученическите години, той с усмивка отговори, че това са извънкласните дейности.

В дискусията взеха участие още Сиана Даскалова, Анелия Георгиева, Сара Яворова, Милена Веждарска, Георги Енчев, Николай Славчев, Димитър Черкезов, Радина Костадинова и Чавдар Михайлов.

Най-активните ученици от Немската гимназия са момичетата и момчетата от 10 и 11 клас с ръководител Сияна Мандажиева. В края на събитието директорът на училището Искра Иванова изказа благодарност към всички присъстващи в залата, а като спомен от събитието тя връчи сертификати за участие на вече бившите ученици на Дойче шуле, гр. Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бивш дойчешулер
    Този Пазарджията мяза досущ на младия Каракачан Шкембе Войводов. Същия мазен, хищен дебеловратник. Честито русенци, бъдещето ви е в мазнички ръце. Аз отдавна се изнесох.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари