ПП-ДБ искат оставката на Борислав Сарафов

3
Атанас Атанасов: Борислав Сарафов излъга тежко българския народ
Атанас Атанасов: Борислав Сарафов излъга тежко българския народ Снимка: БГНЕС

Атанас Атанасов: Борислав Сарафов излъга тежко българския народ

Ние още от самото начало изразихме съмнение относно този така наречен атентат срещу главния прокурор. Заявихме, че има данни и трябва да се разследва инсценировка. След днешните думи на вътрешния министър нашите съмнения се увеличиха. За нас това дело трябва да бъде отнето от НСлС, защото няма гаранции, че разследването ще протече честно. Още в деня на инцидента шефът на НСлС Борислав Сарафов излъга тежко българския народ, като заяви, че в кортежа на главния прокурор се е возило и неговото семейство. Така се създадоха настроения, че е застрашен живота на жената и децата на главния прокурор. Днес стана ясно, че това е лъжа. Явно НСлС няма да проведе всестранно и честно разследване. Борислав Сарафов трябва да си подаде оставката незабавно заради тази лъжа.

Това заяви на брифинг в парламента депутатът от "Продължаваме промяната" - "Демократична България" ген. Атанас Атанасов, който коментира изслушването на вътрешния министър Иван Демерджиев във връзка с опита за покушение срещу главния прокурор Иван Гешев.

"Що се отнася до този израелски експерт стана ясно, че е той е дошъл не след атентата, а преди атентата и веднага се оказал на мястото на инцидента. На база на неговите твърдения се насложиха настроения, че е имало взривове, атентат, а сега излиза, че това не е така. Борислав Сарафов да си подава незабавно оставката и да прехвърли това дело към друга разследваща служба", повтори той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    4
    Петър
    Селянина от Батин пак със същата дъвка ОСТАВКА.Този генерал кога ще каже за възродителния процес и какво е правил тогава и как стана ГЕНЕРАЛ
  • 5
    3
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Сарафов оставка и да духа бат Гойко!
  • 5
    2
    Смятам
    Че трябва да бъде уволнен за злоупотреба със служебното положение и уронване престижа на службата, също така и на етични кодекс. Не може да се изправиш пред българския народ и да правиш преразказ с елементи на разсъждение . Злоупотреба с доверието на хората, считам, че е недопустимо да заема службата, просто никой няма да вземе на сериозно каквото и да каже от тук нататък. Поведението му е уронило общественото доверие. Не отива на службата да се говори на ангро
  • 21
    1
    daskal
    Така е, Сарафов истеризира ситуацията, когато само два часа (!) след взрива авторитетно заяви, че той е целял да убие главния прокурор, бил е извършен професионално, огненият стълб бил 4-5 метра, кратерът на пътя (не в тревата!) - еди колко си метра, осколките с нам къв размер, дърветата били отсечени от тях и прочие нелепости. Беше категоричен и убедителен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари