Пожелания на коафьорите и стилистите от Русе за 2021-ва година

1
Как да бъдем красиви и неотразими в Новогодишната нощ
Как да бъдем красиви и неотразими в Новогодишната нощ Видео: БНТ

Как да бъдем красиви и неотразими в Новогодишната нощ

Новогодишната нощ е дългоочаквана, но в навечерието ѝ всяка жена си задава въпроси: Какво да облека, как да изглеждам добре в празничната нощ? Чуди се какъв грим да сложи, какво да направи с косата си.

Повечето дами със сигурност вече са избрали тоалет за новогодишната нощ, но вълненията за грима и прическата остават за 31 декември. Какви съвети дават специалистите?

Докато приготовленията в кухнята започват малко преди празника, то с подготовката за новогодишния си външен вид е необходимо да се заемете доста по-рано. Все пак хората казват, че както я посрещнете, такава ще бъде и цялата година. Затова задължително жената трябва да бъде красива, щастлива, покоряваща с естествения си чар - споделя Нина Йорданова, фризьор вече 20 години предава БНТ.

"Има различни начини да изглеждат добре, да направят сами косите си за празниците. Дори ако нямат тази възможност или се страхуват от заразяване във фризьорските салони, има много начини да направят косата си да изглежда по-сияйна, по-красива - дори да направят и някоя официална прическа, за да се чувстват официално в самата вечер", допълва тя.

Тази година новогодишният празник ще бъде по-нетрадиционен, казва Нуршай Илияз.

"По-нежен грим бих си направила, също така и по-небрежни къдрици", споделя тя.

Въпреки че пандемията ще продължи и догодина, това не ви пречи да бъдете подготвени с новите тенденции в мъжкото и дамското подстригване, а също така и какъв грим да носите.

"Тенденциите в грима за 2021 година ще бъдат един хубав, добре изглеждащ грим в нежни, бледо сини и бледо розови нюанси, подходящи както за по-млади, така и за по-зряла възраст, затова можем да заложим на тях", обяснява Боряна Дочева.

"През 2021 година ще се наблюдават по-къси дамски прически и средни дължини. Тенденциите като цветове - ще бъдат пепелно русо, ягодовата блондинка, тъмнокафяво с цвят на еспресо, , черен цвят отново, класически елегантен", заявява Мария Атанасова.

"В последно време се наблюдава желание при мъжете и при по-младите момчета да се прави по-късно подстригване, в горната част да се доста скъсена косата, а отстрани да е толкова изтънена, че може да се използва и бръснач", казва Мирослава Райкова.

Ето и пожеланията на коафьорите и стилистите от Русе за 2021-ва година."Искам да им пожелая весело посрещане на новата година", пожелава Нина Йорданова.

"Най-вече да сме живи и здрави всички", казва Мирослава Райкова.

"Тази година имаме възможността да се порадваме на празниците в топла семейна обстановка", заявява Мария Атанасова.

"Преди всичко нека да бъдем здрави и и да вярваме, че заедно ще преминем през тези времена", пожелава Боряна Дочева.

"Всичко ще отмине и пак ще започнем да живеем наново нашия прекрасен живот", допълва Нина Йорданова.

Както е казал английският поет Чарлс Ламб: "Новогодишният ден е рожден ден на всеки човек!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари