Пожар в квартал "Родина" вдигна огнеборците на крак

0
През изминалото денонощие екипите на пожарната са излизали над 10 пъти по различни сигнали
През изминалото денонощие екипите на пожарната са излизали над 10 пъти по различни сигнали Снимка: Dunavmost / Архив

През изминалото денонощие екипите на пожарната са излизали над 10 пъти по различни сигнали

Гасили са запалвания в сухи треви в Русе, в село Баниска и в село Батишница. Потушили са горене в контейнери за смет на два адреса в град Русе.

Посетили са сигнали за счупени и паднали клони от дървета в град Русе на улица "Балкан" и на улiица "Петрохан".

Оказали са едно съдействие на Спешна помощ.

Пожар с нанесени щети, възникнал в таванско помещение на адрес на улица "Ибър" в Русе е вдигнал екипи на пожарната вчера малко след 17:00 часа. При инцидента няма евакуирани и пострадали хора.

В 18:21 часа два екипа от РСПБЗН - Бяла са пратени на сигнал за инцидент в района на жп спирка „Моруница“, заради възникнала техническа неизправност с влакова композиция, пътуваща към гара Бяла и запалени сухи треви и храсти в района на жп спирката. Своевременната намеса на машинистите и пожарникарите е предотвратила по-сериозни последици. Пожарът в сухите треви е потушен от огнеборците, а влаковата композиция съпроводена до гара Бяла.

По-късно в 21:06 часа два екипа на беленската пожарна са реагирали и на сигнал за запалена стопанска постройка в село Дряновец. Произшествието е ликвидирано без пострадали, но огънят е нанесъл щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари