Пожар на автомобил в квартал "Здравец"

1
„Фолксваген Голф“ без регистрационни номера е горял а паркинг зад блок „Детелина“ / Снимката е илюстративна
„Фолксваген Голф“ без регистрационни номера е горял а паркинг зад блок „Детелина“ / Снимката е илюстративна

За изминалото денонощие 4 сигнала за произшествия са наложили намесата на екипи от РДПБЗН – Русе.

Тази нощ за времето от 03:27 до 04:25 часа пожарникари от Втора РСПБЗН - Русе са реагирали по сигнал за възникнало горене в лек автомобил, намиращ се на паркинг зад блок „Детелина“ в Русе.

При пристигане на място е установена да гори част от колата с марка „Фолксваген Голф“, без регистрационни номера. Горенето е ликвидирано на площ около 4 кв.м. Собствеността на превозното средство и причината за възникване на запалването се изясняват.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. Образувано е досъдебно производство.

Служители от Първа РСПБЗН са гасили пожар в стопански постройки в местността „Сухия кладенец“ в Русе. При отиване на място е установено, че гори паянтова стопанска постройка и пожарът се е разпространил върху още три такива постройки, намиращи се в непосредствена близост. Дейността на огнеборците на мястото на произшествието е продължила за времето от 03:14 до 12:30 часа. При инцидента са нанесени щети, които предстоят да бъдат уточнени. Причините за възникване на пожара се изясняват от служители на ОДМВР – Русе, като се води досъдебно производство.

Екип на РСПБЗН-Ветово миналата нощ е гасил запалване в стърнище до помпена станция в землището на село Кривня. Действията са продължили във времето от 21:02 до 23:15 часа. Горенето е ликвидирано на площ около 50000 кв.м. без нанасени материални загуби.

От 22:22 до 22:55 часа пожарникари от Втора РСПБЗН в Русе са били пратени по сигнал за пожар в отпадъци, възникнал зад блок на ул. Прага в Русе. Огнеборците са го ликвидирали на площ от около 5 кв.м. без щети.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари