Пожар изпепели автомобил, каравана и соларни панели в Черешово

0
Стойността на нанесените щети и причините за възникване на пожара са в процес на изясняване
Стойността на нанесените щети и причините за възникване на пожара са в процес на изясняване

В РУ – Сливо поле изясняват пожар с нанесени щети в имот в с. Черешово

Произшествието е възникнало вчера следобед. Посетено е от служители на РСПБЗН - Сливо поле и служители на РУ-Сливо поле. Установено е, че в имот, представляващ незастроено дворно място са горели лек автомобил „Сааб“, частично разкомплектован и паркирана до него каравана. След потушаване на пожара и извършен оглед на място е изяснено, че са нанесени щети по колата, караваната и саморъчно изградена соларна система за произвеждане на електричество, като част от елементите ѝ са се намирали в караваната а слънчевите панели на дървена конструкция в непосредствена близост до автомобила.

Стойността на нанесените щети и причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук