Пожар на електрически велосипед вдигна огнеборците на крак в Русе

0
През последните две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала
През последните две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала Снимка: Dunavmost / Архив

През последните две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала

Тази сутрин, между 06:26 и 07:25 часа, два екипа от Първа РСПБЗН – Русе са изпратен на адрес на улица "Княжеска" в Русе, на сигнал за мирис на дим във вход на жилищна сграда. На място е установено силно задимявани в мазите на входа, като в коридор е намерен самоделен електрически велосипед, включен да се зарежда. Велосипедът е изгорял напълно. Мазите и входа са отдимени.

В два от случаите огнеборците са гасили запалвания в отпадъци

На 9 юли от 00:12 до 00:50 ч. екип от Втора РСПБЗН е гасил пожар в отпадъци, изхвърлени до пластмасови контейнери в кв. „Родина“ до бл. „Гребенец“ в Русе, а между 01:50 и 02:12 часа екип от същата служба е посетил адрес на улица "Цветница" в Русе, където са горели отпадъци в метален контейнер.

На 8 юли екип на РСПБЗН – Бяла е изпратен за дежурство на обществено мероприятие в град Бяла на улица "Никола Обретенов", за времето от 09:30 до 13:40 ч. Вчера следобед, от 16:36 до 17:10 часа, екип от Първа РСПБЗН – Русе е реагирал на сигнал за изпускаща бутилка с газ пропан-бутан. Произшествието е възникнало на адрес на улица "Йосиф Хербст" в Русе. Бутилката с газ е била обезопасена. Причината за инцидента е техническа неизправност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари