Пожар на газова бутилка в Русе

1
За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 8 сигнала
За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 8 сигнала

За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 8 сигнала

Пожари в сухи треви и храсти огнеборците са гасили в село Малко Враново; в квартал "Средна кула" в Русе; в района на улица "Агликина поляна" в Русе; в село Екзарх Йосиф. Те са погасени без преки материални загуби.

Късо съединени е предизвикало запалване в ел. табло на стълб в град Ветово. Произшествието е възникнало на 15 юли, като екип на пожарната от Ветово е работил на място между 19:19 и 20:30 ч. При произшествието не са пострадали хора.

На 16 юли в 08:08 часа служители от Втора РСПБЗН – са посетили адрес в Русе, заради запалена газова бутилка, която е била свалена от собственичката отпред пред блока. Бутилката е изгасена. Извикан е екип на ЦСМП, за да прегледа жената. След прегледа е освободена.

В 12:50 часа вчера е получено съобщение за паднал клон от дърво на адрес в гр. Русе на улица „19-ти февруари“, до къща за гости. Произшествието е посетено от инспектора в главния оперативен център на дирекцията, който е установил клон паднал на тротоара, както и това, че две от дърветата са изсъхнали наполовина. Мястото е обезопасено със сигнална лента. Сигналът е предаден на дежурен в Община Русе. Имало е други подавани сигнали за тези дървета.

В ранния следобед, между 13:35 и 14:00 часа, 6 служители от Втора РСПБЗН с два автомобила са изпратени на сигнал за пожар в апартамент на адрес на ул. "Бистрица" в Русе. При пристигане на място е установен да гори перваз и прозорец от тераса, след късо съединение в електрически уред, като собственичката на жилището е гасила пожара сама. Доизгасен е от огнеборците. Повикан е екип на ЦСМП, за да прегледа жената, след което е освободена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари