Пореден опит за избор на председател на СОС

0
Преговорите за излизане от кризата в Столичния общински съвет, инициирани от "Синя София" и Карлос Контрера, са насрочени за 10:00 ч. днес
Преговорите за излизане от кризата в Столичния общински съвет, инициирани от "Синя София" и Карлос Контрера, са насрочени за 10:00 ч. днес Снимка: БГНЕС / архив

Преговорите за излизане от кризата в Столичния общински съвет, инициирани от "Синя София" и Карлос Контрера, са насрочени за 10:00 ч. днес

Общинските съветници от "Синя София" и общинският съветник Карлос Контрера от ВМРО канят представители на политическите партии в Столичния общински съвет (СОС) на общи преговори за намиране на решение за излизане от кризата в Общинския съвет. Това съобщиха миналата седмица в петък от КОД. Срещата е насрочена за днес от 10 ч. в Столична община.

Към момента са известни отговорите на две от формациите в СОС.

Миналия петък общинският съветник от групата на ГЕРБ Антон Хекимян обясни, че са получили покана за участие в преговори, които са инициирани от общинските съветници Карлос Контрера и от Вили Лилков, на които групата на ГЕРБ възнамерява да отиде. От тях очакваме да чуем каква им е идеята за разрешаване на проблемите на СОС, но ние оставаме твърда опозиция, заяви Хекимян. Ще разберем на срещата от останалите групи, които също ще отидат, дали се търсят компромисни фигури за избор на председател, каза още той, припомни БТА.

Местна коалиция "БСП за България" няма да има представители в срещата, организирана от общинските съветници Вили Лилков и Карлос Контрера в Столична община на 28-ми декември, четвъртък, съобщиха вчера от пресцентъра на Градския съвет на БСП – София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари