Полицията задържа Венци Чикагото за 24 часа

1
Венци Чикагото е задържан заради нападение над лекар
Венци Чикагото е задържан заради нападение над лекар

Венцислав Ангелов, по прякор Чикагото, е бил задържан от полицията за 24 часа

Утре полицията ще докладва случая на прокуратурата, информира БНТ

Както вече съобщихме, тази сутрин Венцислав Ангелов и съпругата на починал човек влезли в кабинета на д-р Ивайло Иванов от Ново Село, Русенско, където избухнал скандал. Ангелов и съпругата на починалия смятат, че смъртта е причинена от поставена ваксина.

Прокуратурата се самосезира по случая. Преди това Българският лекарски съюз излезе с остра позиция по случая и осъди посегателствата срещу лекари. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Цончо
    Затворете го тоз лумпел в заведението трите бора.Който незнае къде се намира да пита старите русенци. Така казвахме на психото до захарна фабрика .
  • 6
    1
    Данчо
    Редно е да си понесе последствията! Кой си ти,че да търсиш сметка за подобни неща? Ваксината ли е причината за леталния край на човека?Умишлено яхваш чувствителни теми в обществото за да търсиш сподвижници за лична изгода! Няма разлика между теб и опетнения Бисер от преди няколко години! Псевдопатриоти !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари