Венцислав Ангелов регистрира партия

0
Бившият затворник ще връща смъртното наказание чрез обесване
Бившият затворник ще връща смъртното наказание чрез обесване Снимка: Личен архив

Поредна нова партия се пръкна в политическия живот на България

Регистрация получи обаче не най-голямата сила в последния парламент „Продължаваме Промяната“ на експремиера Кирил Петков, станал известен с проблемите заради канадското си гражданство, а друга формация.

Тя се нарича „Народна партия Истината и само истината“, която ще се представлява от Венцислав Ангелов, показа справка на „Флагман“ в Регистъра на политическите партии. Датата на регистрация е 21 юни 2022 г., а седалището ѝ е в град Русе.

Ангелов е ексцентрична личност, известен е и като Венци Чикагото. През 2015 г. бе осъден окончателно на три години затвор за съучастие в подготовка на трафик на наркотици. Впоследствие бе дълго време издирван от българските и испанските власти. През 2018 г. бе задържан в Германия.

След излежаването на присъдата Венци Чикагото навлезе в политическите дебри, като организираше протести срещу властта. Привърженик е на теориите на конспирациите и връщане на смъртното наказание.

На митинг през май тази година той обвинява Кирил Петков и целия му Министерски съвет, че са кукли на конци, марионетки и слуги на илюминатите, глобалистите и ционистите.

На площада пред правителствената сграда Венци Чикагото се обявява за референдум за отмяна на смъртното наказание и за „обесване на всички престъпници през последните 33 години, които ни лъгаха, крадяха и мамиха“. 

В същото време „Продължаваме Промяната“ все още чака регистрация в Софийския градски съд. Не е изключено формацията на Кирил Петков и Асен Василев да не успее да я получи за предстоящите парламентарни избори и да ползва отново формално други политически марки, за да се яви като коалиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Егати, държавата...
    Каква държава сме, с какви закони, които позволяват бивш затворник да може да основе партия, може би на принципа: "попадна в затвора и стана човек"? Или да си преименуваш отборчето "Литекс" на ЦСКА и да се биеш в гърдите, че имаш 30 титли?... Егати държавата, наистина "Няма такава държава" и тук Слави е прав...
  • 35
    3
    русенец
    Всеки българин - войвода! Четници - йок! Май в Бг е по-изгодно да си направиш партия, отколкото фирма и да произвеждаш нещо. Този тъп, необразован фатмак от КАТ и той тръгнал с лъжичка в ръка към голямата каца!
  • 36
    2
    Бат Георги
    В тази държава, май само аз и комшиите не сме регистрирали все още по една партия.
  • 34
    1
    ДунавпроЗД
    Защо ни занимавате с този ОЛИГОФРЕН? Копейкин номер 2!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари