Полицаи зарадваха семейство от Монтана

1
Служители на столичното Пето РУ върнаха забравен портфейл на бензиностанция
Служители на столичното Пето РУ върнаха забравен портфейл на бензиностанция Снимка: СДВР

Служители на столичното Пето РУ върнаха забравен портфейл на бензиностанция

В началото на месеца семейство от Монтана спира за кратка почивка на бензиностанцията по пътя към Черноморието. След като се качват отново в автомобила си и изминават известно разстояние, хората установяват липсата на портмонето им, в което носели немалка сума, дебитни карти, лични документи и други дребни вещи.

Силно притеснени, че почивката им е пред провал, докато се чудили какво да правят, един от телефоните им звъннал и непознат мъж ги успокоил, че портфейлът им е в сигурни ръце. Уговорили се къде на безопасно място да спрат, за да си получат обратно забравената вещ. При срещата семейството разбрало, че техните спасители са двама служители на столичното Пето РУ, които пътували също към морски курорт. Те забелязали портмонето на касата на бензиностанцията и минути по-късно стигнали до неговите притежатели, съобщиха от СДВР.

С писмо до директора на СДВР и началника на Пето РУ семейството изразява искрената си благодарност към двамата служители за тяхната доблест и подадена в труден момент ръка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари