Полицаи задържаха голямо количество наркотични вещества във Варна

0

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, е проведена вчера на територията на квартал Аспарухово

В рамките на акцията служители на Четвърто РУ спрели за проверка лек автомобил „Опел“ и при извършен полеви тест на водача - 23-годишен варненец, станало ясно, че той шофира под въздействието на метамфетамин.

При обиск на спътника му - на 33 години, известен на МВР, униформените открили 10 пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество. Последвали процесуално-следствените действия в дома пътуващия в автомобила, откъдето полицаите иззели 23 пакета със зелена тревиста маса; бяло кристално вещество, насипна суха тревиста маса; гриндер, електронна везна и сума в левове. Изготвена експертна справка в лабораторията на ОДМВРВарна сочи, че откритите наркотици са: метамфетамин - 40,36 г; амфетамин - 5,61г; марихуана –-247,8г и 0,64 г екстази.

Двамата мъже са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари