Политолог за протеста: Българите няма да по подкрепят действия, които ще раздрусат властта

0
Според Слави Василев протестът не може да се окачестви като представителен
Според Слави Василев протестът не може да се окачестви като представителен Снимка: bTV

Протестът е опит "Възраждане" да натрупа точки, коментира Слави Василев

"Протестът днес е по-скоро опит от една политическа формация „Възраждане” да натрупа точки неизвестно за мен защо точно в този момент, защото нито мнозинството ще се разколебае, нито нови избори биха почукали на вратата".

Това каза за bTV  политологът Слави Василев.

По думите му Костадин Костадинов е опитен политик, който има усет и нюх за настроенията в обществото.

Но смятам, че малко му се е завил свят и прекалено много си е повярвал, че момент, в който всички очакваме стабилност, правителство, бюджет и реформи българите биха се впуснали в това да подкрепят действия, които ще раздрусат властта”, отбеляза Слави Василев.

Според политолога протестът не може да се окачестви като представителен:

Тъй като първо бяха достатъчно малко хора на площада и очевидно това не е представителна извадка. Българското население е скептично към ваксинацията, но не смятам, че има хора, които искат да бутат правителството заради зеления сертификат или заради желанието на премиера Петков да повиши ваксинацията без да я прави задължителна”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Симо
    Тоя е политолог, колкото баща му Васил Василев е хладилен техник ! Скоро пак ще изчезне от екраните и щетвори за Евроком !
  • -3
    1
    Много е просто
    Русия ще нападне Украйна като приключат преговорите след две седмици и Копейкин трябва отвърне вниманието на хората от този факт. След Украйна са Молдова, Румъния и ние. Правете си му сметката и се гответе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари