Костадинов: Протестът ни постигна първите си две цели

0
Кирил Петков изпълни ангажимента си, който пое в сряда, което му прави чест, пише лидерът на партия "Възраждане"
Кирил Петков изпълни ангажимента си, който пое в сряда, което му прави чест, пише лидерът на партия "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

Лидерът на партия "Възраждане" се похвали в социалните режи, че протестът им е постигнал две цели и похвали действията на премиера Кирил Петков

Публикуваме поста му без редакторска намеса:

Вчера протестът ни постигна първите си две цели - официален разговор с Министерския съвет по темата за зеления сертификат и създаването на работна група по неговото обсъждане и премахване. Кирил Петков изпълни ангажимента си, който пое в сряда, което му прави чест.

Работната група ще се събере в сряда и ще работи до 2 февруари. Силно се надявам много скоро да постигнем и третата си цел - премахване на зеления сертификат.

Страната ни има изключително тежки и сериозни проблеми и е крайно време да се захванем с решаването им, вместо да продължаваме да обсъждаме доказано вредния, безсмислен и наложен отвън дискриминационен документ.

Само едно се чудя - защо е нужно всичко в нашата страна да става след натиск? Поискахме този разговор и тази работна група още на 23 декември, после и на 7 януари. Трябва ли всеки път да излизаме всеки път с хиляди по улиците на София, за да ни обърне властта внимание? Ако е така, то каква е тогава разликата с режима на ГЕРБ и МВРО, който ни управлява 11 години?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари