Илиян Василев: Русия е дала команда за сваляне на Петков и това правителство

5
Не е само Копейкин, но и отвътре има врагове
Не е само Копейкин, но и отвътре има врагове Снимка: Елена Гунчева

Русия е дала команда за сваляне на Петков и това правителство.

Не е само Копейкин (бел.ред. Костадин Костадинов), но и отвътре има врагове. Вместо да се отворят, министрите се затварят, започнаха да изпълняват поръчките на закулисието, и спъват реформите. За това на хората им изглежда че няма промяна, а има подмяна. И Копейкин е първи за да се възползва от положението.

Протестът в този смисъл не е представен нито в правителството, нито навън.

Радев също напада правителството безпринципно - както по темата Булгаргаз, така и за Северна Македония.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Сценарият е:
    Инструкции и цели, стъпка по стъпка за контрол на масите: 1. Накарайте колкото се може повече хора да бъдат ваксинирани. 2. Накарайте ги да имат ваксинационен/дигитален паспорт за ваксинация. 3. След като голямо мнозинство имат ваксинационни/дигитални паспорти за ваксинация, започнете да ги трансформирате в пълноценен "Цифров Идентификационен Номер". 4. Нормализирайте концепцията за заменяне на физическите пари с Цифрови Пари - CBDC. 5. Започнете да говорите за "цифрова валута", където издателят и(централните банки), може да контролира за какво я харчи получателят, обяснете на масите, че ще бъде по-сигурна и надеждна от фиатните пари. 6. Въведете концепцията за Социално Кредитната Система със Социален/Безусловен Базов Доход и Социални Кредити, при които хората получават "привилегии" за това, че са "образцови, отговорни граждани" или ще бъдат изключени от обществото(банковите ви сметките ще бъдат блокирани, няма да може да пазарувате, да ползвате градския транспорт или да пътувате, а всичко, което евентуално притежавате да ви бъде отнето), ако поведението им се счита за "неприемливо"(в случаи, когато се бунтувате, пишете, споделяте или протестирате срещу управляващата партия или всячески, когато поведението ви не отговаря на "изискванията" на управляващата партия.) Изпълнението на всички точки ще доведе до тоталното заробване и контрол над хората и всички аспекти от живота им.
  • -6
    5
    Gareth Bale
    Този гнусар Петков това заслужава. Толкова продажно копеле не сме имали за министър-председател. Първо неграмотен, второ амероподлога и трето не може да работи с хора, а само с пари, следователно не може да управлява държава, а само ЕООД.
  • -12
    4
    Можем още:
    Д/ спираме да пием водка Е/ не ядем повече сельодка Ж/ никаква любов с девочките им
  • 4
    3
    АНКЕТА:
    Какви санкции ще наложи България на Русия: А/ Кирил Петков ще разфренди Путин в социалните мрежи; Б/ рЕзко ще спрем износа на компоти за Москва; В/ нЕма да пускаме руснаци на морето си; Г/ Радев няма да изпрати на Путин картичка за Коледа.
  • -4
    2
    darkaveng
    Анал-лизатор, български, баш харош!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари