Подготвят договор за доставка на 7 кораба втечнен газ

1
Условието за получаването им е през следващия месец служебното правителство да осигури енергийната инфраструктура.
Условието за получаването им е през следващия месец служебното правителство да осигури енергийната инфраструктура. Снимка: Ладислав Цветков / bTV

Кабинетът на Кирил Петков в оставка провежда последното си редовно заседание

Имаме много добри резултати с които да се похвалим. Въпреки че ни остават няколко дни до последния момент ще решаваме големите задачи и предизвикателства пред страната, обърна се Кирил Петков към колегите си, цитиран от БНТ

Министерството на енергетиката ще направи предложение за сключване на договор за 7 карго втечнен газ, които да подобрят енергийната сигурност. Условието за получаването им е през следващия месец служебното правителство да осигури енергийната инфраструктура.

Правителството ще приеме новата програма за компенсация на цените на електроенергията за небитовите потребители.

Считано от 1 юли до 30 септември за крайните потребители ще се осигури таванът от 250 лв. по този начин правителството осигурява предвидимост

В дневния ред на заседанието са включени 37 точки.

Сред тях са приемане на годишен доклад за състоянието на националната сигурност през 2021 г.; доклад за одобряване на условията по проектодоговор за застраховка "Обща гражданска отговорност", покриваща отговорността за ядрена вреда на "АЕЦ Козлодуй; проект на решение за временно закриване на консулството на България в руския град Екатеринбург.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Открадната идея от ГЕРБ
    Така всеки знае да прави актив. Няма здравомислящ българин , който да не знае , че най-смислените неща за това как да се управлява правилно нашата мила България се генерират в Мисловния Център на Политическа партия ГЕРБ !
  • -1
    6
    aaaaAA
    Тези откаченяци про100$$ к!р0 и @сенчо съвсем скоро ще обявят война на Русия! Толкова са изперкали! Тези двама са опасни за националната сигурност на България, вредни са за България! Напълно откаченяци са!
  • 3
    5
    HeY
    Това мурзилките сте на изчезване братя. Може да пишете колкото си искате за газЪТ но след април'23. Поне. Хайде със здраве и стискайте каквото са ви платили, че няма вече!
  • 4
    4
    colibri
    За последно заседание,планът им е много амбициозен, но ми е любопитен въпросът със застраховката на АЕЦ ''Козлодуй"-обща гражданска отговорност"- покриваща отговорност за ядрена вреда. Тази застраховка свързана ли е с посещението на господата от"Уестингхаус"? Кой би нанесъл вреда на АЕЦ -а?
  • 0
    3
    сассс
    На снимката виждат психично болен русофоб, нуждаещ се от освидетелстване и жълта книжка! Българите искаме диверсификация на сащническия танкерен газ! България иска да намали зависимостта си от сащ! Да не пропусна - подготвям се да ида до тоалетната (в отговор на заглавието), за да се разбере колко смешен е про100$$ к!р0, който е отстранен от властта с подадената оставка, но бил се подготвял...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари