Петър Тодоров: Партийният лидер, заради когото ми поискаха оставката е Кирил Петков

0
Той дойде в министерството и това може да бъде проверено, посочи той
Той дойде в министерството и това може да бъде проверено, посочи той Снимка: БГНЕС

Той дойде в министерството и това може да бъде проверено, посочи той

Президентът Румен Радев е съгласувал оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров. Това заяви първо в интервю за bTV Тодоров.

След посещението на партиен лидер в министерството бях извика и с огромно неудобство министърът ми зададе въпрос, гледайки надолу, дали ще си подам оставка, тъй като имало напрежение. Партийният лидер е Кирил Петков. Той дойде там и това може да бъде проверено по съответния начин – има камери. Изтъквам фактите“, посочи Петър Тодоров.

Часове, след като президентът отказа да го освободи от поста, както поискаха управляващите, главният секретар на МВР Петър Тодоров сам подаде оставка.

„Да, аз се надявах на това развитие, което вече е факт. Има съгласувателна процедура. Предстои разрешение на МС и издаване на указ в близките дни. Очаквах, защото знам, че президентът е наясно с моите мотиви - какво е достойнство и чест. Той защитава целия сектор „Сигурност“ от този политически натиск, който има в момента“, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари