"Почти получих сърдечен удар": Куче изяде 4000 долара

1
Стопаните на Сесил са сглобили като пъзел част от банкнотите
Стопаните на Сесил са сглобили като пъзел част от банкнотите

Стопаните на Сесил са сглобили като пъзел част от банкнотите

Сесил, дизайнерски голдъндудъл от Пенсилвания се прочу в САЩ с това, че изяде плик с парите, които стопаните му бяха заделили за майстор.

Клейтън и Кери Лоу събраха повечето от накъсаните банкноти след миризливо претърсване на изпражненията и повръщаното от Сесил - все още липсват само 450 долара.

Ветеринарният лекар на Сесил казал на двойката, че алчният им домашен любимец ще се оправи.

В началото на декември Клейтън Лоу слага плик с 4000 долара на кухненския плот в дома си в Питсбърг, Пенсилвания. Двамата със съпругата му Кери трябвало да платят в брой на строителния си предприемач за монтирането на ограда, разказва БГНЕС.

Около 30 минути по-късно, за своя изненада, той открил, че любимото му куче се наслаждава на най-скъпата храна в живота си, оставяйки навсякъде груби ленти и разпръснати парчета пари.

"Изведнъж Клейтън ми изкрещя: "Сесил яде 4 000 долара!", споделя Кери Лоу в интервю за Pittsburgh City Paper. "Помислих си: "Не е възможно да чуя това. Почти получих сърдечен удар".

В разговор с "Вашингтон пост" Лоу описват Сесил като "глуповато куче".

"Той е много придирчив - можеш да оставиш пържола на масата и той няма да я докосне, защото по принцип не е лаком", казва Кери Лоу пред вестника. "Но очевидно миризмата на парите го е привлякла".

Докато Сесил се изниза на дивана, за да подремне от скъпото ястие, двойката веднага се обадила на ветеринарния лекар на Сесил, за да разбере дали ще има нужда от медицинско лечение. За щастие, тъй като Сесил е по-едро куче, им се наложило само да го наблюдават у дома.

След това двойката започнала неочакван и труден пъзел: Сглобяване на накъсаните банкноти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари