Почина знаково лице от протестите през 2021 година

2

20-годишният Павел Динев от Бургас е напуснал този свят

Почина един от активните участници в протестите у нас през 2021 година. 20-годишният Павел Динев от Бургас е напуснал този свят.

Тъжната вест съобщиха негови близки във Фейсбук.

На 2 септември миналата година Павел Динев бе един от пострадалите от полицейския кордон, който се опита да спре достъпа на протестиращите до сградата на бившия Партиен дом.

След протеста младежът е бил настанен в „Пирогов“ със синини по тялото и оток на лицето.

„Едно голямо сърце вече не бие. Този свят не беше за теб детето ми! Най -състрадателния и мил човек! Обичам те! Благодаря на Симеон Трулев , Сашо Илиев, Павел Павлов, Бояна, Йоана и всички, които бяха с него в краткия му живот”, написа неговата майка във Фейсбук.

„Павел беше пример за всички нас със своята борбеност и любов към България. Той беше едно от лицата на протестите...и ще остане завинаги там, като борец за справедливост, както и като добър Приятел в нашите сърца! Поклон пред теб...”, пишат и негови приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Моа ли да питам
    Към 1,2,3 ит.н.Не обвинявайте 20 годишно хлапе за това,че се е поддало на''приятелите си''.На неговите години вече бях семеен(1987г).Радвам се на внуци.П.С. Г-жо Динева,иснренни съболезнования,но не обвинявайте света за случилото се.Вгледайте се много внимателно в хората,на които благодарите.Те знаят...много
  • -7
    3
    1- простак
    Изрод!
  • -6
    2
    До 1:
    Тя и „ваксината“ не прощава!
  • -8
    1
    хехех
    Амфетките не прощават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари