Почина жената от катастрофата на пътя убиец

5
Опел и БМВ се удариха челно край Тръстеник
Опел и БМВ се удариха челно край Тръстеник Снимка: Д. Червенски

Тежка катастрофа между два автомобила затвори главния път Русе – Бяла.

Жена, пострадала при инцидента, е починала по-късно в русенската болница. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Русе, предаде Агенция "Фокус".

В 16.56 часа, чрез тел.112, в ОДМВР - Русе е постъпил сигнал за катастрофа с два леки автомобила на главния път Русе – София. Инцидентът е станал на около 400 м след ресторант „Мидата” /землището на с. Тръстеник/ в посока гр. Русе. Според първоначалните данни, от пристигналите на местопроизшествието полицейски служители, е възникнал челен сблъсък между кола с марка „Опел” с русенска регистрация, управлявана от 57-годишен мъж и лек автомобил БМВ с разградска регистрация с водач мъж, също на 57 г.

Трима са пострадали при инцидента - двама мъже и жена. Необходимо е било съдействие на спасителен екип от пожарната за извеждане на пострадал от едната кола. Ранените са били отведени в русенската болница от екипи на ЦСМП. По-късно от медицинското заведение са съобщили, че е починала 46-годишна жена.

Заради катастрофата движението по главния път е спряно. Екипи на полицията организират обходен маршрут през село Иваново и град Две могили.
На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, довели до възникване на инцидента.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари