Пламен Нунев осъди Венци Чикагото за клевета

5
Наказанието включва глоба в размер на 10 000 (десет хиляди) лева и „Обществено порицание“
Наказанието включва глоба в размер на 10 000 (десет хиляди) лева и „Обществено порицание“

Наказанието включва глоба в размер на 10 000 (десет хиляди) лева и „Обществено порицание“

Състав на Районен съд Русе постанови присъда с която призна за виновен Венци Чикагото в това, че в периода от 29.09.2019г. до 30.09.2019г. в град Русе, на два пъти, по друг начин – чрез интернет, в платформа за видеосподеляне You Tube, в канала на медия „Дунав мост“ и в платформа за видеосподеляне You Tube в собствения си канал, разгласил неистински позорни обстоятелства за личността на частния тъжител Пламен Нунев, в качеството му на представител на обществеността – депутат от 44-то НС и областен координатор на ПП-ГЕРБ за област Русе, при и по повод изпълнение на функциите му, с думите: „Ние, тоест аз днес аз ще насоча моето, т.е. вашето внимание към това как криминалното трио в Русе – Пламен Стоилов, Пламен Нунев и Красимир Даков използват, употребяват циганите и ромите да гласуват в полза на Политическа партия ГЕРБ“ и с думите: „Ето това е разказа на човек от първо лице единствено число за това как политическата хунта и върхушката в лицето на Пламен Стоилов – кмет на град Русе, Пламен Нунев – депутат от Политическа партия ГЕРБ и Красимир Даков – бизнесмен, са в една криминална симбиоза и опъват политически чадър над хора, които извършват абсолютни безобразия, абсолютни престъпления и техните престъпления стоят безнаказани. Това не може да продължава по този начин скъпи приятели.“

Наказанието включва глоба в размер на 10 000 (десет хиляди) лева и „Обществено порицание“, което да се изпълни, чрез прочитане на присъдата по Общински радио възел – Русе.

Венци Чикагото е осъден да заплати на Пламен Нунев, сумата в размер на 1000 лв., представляваща обезщетение за претърпените в резултат на деянието, за което е предаден на съд подсъдимия неимуществени вреди, ведно със законната лихва, считано от датата на деликта до окончателното изплащане на сумата. Освен това Чикагото е осъден да заплати на Пламен Нунев и разноските по делото в размер на 2500 лева.

В съда бившият депутат и настоящ областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев е бил представляван от адв.Андрей Желязков – от АК Русе. Делото се е развило на рекордните 16 съдебни заседания. Повечето отлагания на делото са били по причина, че няколко съдебни състава са си направили отвод. Освен това на всички проведени избори през 2021г. Чикагото е бил кандидат за народен представител и за президент, а съгласно Изборния кодекс кандидатите се ползват с имунитет от момента на регистрацията до приключване на изборите.

Присъдата може да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    И ние бяхме като вас и вие ще...
    Така пише на некой гробища на входа.Как ли ще съди другият съдия кога дойде ден да види душите на субектите и некой и друг ответник? Казват,скрито,покрито там нямало.Всички са равни.Царе,Министри,Генерали,Бедни и Богати,Лихвари,Бирници,Съдии,Прокурори,Депутати,Лекари,Адвокати,Кръчмари,Кочияши,Ковачи,Куртизанки,Доносници....и.т.н. Всички равни биле и как майка ги родила.И наставал смут и притеснение.Колко ли чисти души ще има и коя е най омърсена?
  • -3
    6
    русенец
    Едно смело решение на един доблестен съдия. Още по-ценно на това решение е, че е постановено във време, когато всички реват "Разпни го". Това доказва, че човекът, прочел тази присъда има топки. И нека всички, които говорят непремерено да имат предвид какво може да стане с тях. Апропо, колко ли пари ще трябва да плати Бойко Рашков за неговите "твърдения", изказвани по всеки медии
  • 24
    5
    Алеко Константинов
    ЕДИН БИВШ РАЙОНЕН ИНСПЕКТОР ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НА РПУ БЯЛА Е ОСЪДИЛ ЕДИН БИВШ КАТАДЖИЯ ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НА РДВР-РУСЕ.ГОЛЯМ СМЯХ ПАДА.ТУКА НЯКЪДЕ Е И БАЙ ВИ ГАНЯ.СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА.ВЪПРОС НА ЛИЧНА ЧЕСТ,МАЛЕЙ.Й.Й...Й......
  • 25
    4
    Nik
    Символ на корупция и безнаказаност
  • 35
    3
    Питанка
    Чикагото, Петното, Психото, Влакчето... пълен е града ни с изявени психопати. Кога ще се заеме д-р Матева да ги "въдвори" на силни медикаменти???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари