Пияният шофьор, помел коли в Монтана признал, че е прегрешил

0
Разкази на потърпевши
Разкази на потърпевши Видео: NOVA

Разкази на потърпевши

Пиян шофьор удари три коли в Монтана и след това се обърна по таван. Пробата му за алкохол отчела 1,90 промила. До зрелищния инцидент се стигнало след пиянски запой в местно заведение, разказват очевидци.

Зрелищното ПТП станало около 1:15 часа на 13 февруари. Собственици на пострадалите автомобили разказаха в ефира на „Здравей, България” по NOVA, че чули силен шум от удара.

Щетите са големи. За щастие обаче няма жертви. Леко пострадал е само шофьорът на колата, помела автомобилите”, разказа един от потърпевшите.

Когато се показах на улицата водачът тъкмо беше излязъл от колата, която беше по таван. Имаше сцепена вежда. Личеше си, че е употребил алкохол. Сам си призна, че е „прегрешил” и каза да се обадим в полицията”, посочи друг от собствениците на пометени коли.

Водачът нарушител е заплашен от 1 до 3 години лишаване от свобода, глоба от 200 до 1000 лева, както и отнемане на шофьорската му книжка. Автомобилът му също е иззет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари