Пияни туристки предизвикаха хаос при полет до остров Крит

0
Пияните жени твърдят, че не помнят нищо от случилото се вчера
Пияните жени твърдят, че не помнят нищо от случилото се вчера

Пияните жени твърдят, че не помнят нищо от случилото се вчера

Суматоха и хаос предизвикаха агресивните прояви на две жени под въздействието на алкохол в полет от Великобритания до гръцкия остров Крит, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ.

Двете британки, майка и дъщеря съответно на 55 и 24-годишна възраст, пристигнали в страната вчера с полет от Манчестър заедно с едногодишния син на младата жена.

По време на пътуването и при кацането на самолета британките създавали проблеми раздавали ритници, съпроводени с нецензурни думи и плюнки. Твърди се също, че са ударили друга жена пътник.

Според информация от полицейски източници жените са започнали да консумират алкохол още преди да се качат на самолета, като са продължили и по време на самия полет.

Агресивното поведение на туристките не е спряло въпреки забележките на екипажа. След информация до властите на летище „Никос Казандзакис“ в Ираклион на самолетната писта са били изпратени полицейски служители.

С цел да избегне ареста 24-годишната британка е побягнала с детето в ръце, като при залавянето ѝ е ухапала полицай по ръката.

„Не сме преживявали нищо подобно на летището“, заяви един от полицаите.

Според информация на телевизията днес пияните жени твърдят, че не помнят нищо от случилото се вчера.

Срещу тях е образувана преписка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари