Пиян шофьор предизвика катастрофа в Русе, пострада дете

0
Пиян шофьор предизвика катастрофа в Русе, пострада дете

Две катастрофи на територията на Русе са регистрирани за вчерашния ден, съобщават от ОД на МВР.

При първата катастрофа леко е пострадало дете на 14 години. Инцидентът станал около 14.15 часа на кръстовището на ул. "Змей Горянин" с бул. "България", където 52-годишен мъж, управляващ "Фолксваген Голф", блъска отзад изчакващия за навлизане в бул. "България" лек автомобил "Ауди", управляван от водач на 27 години. В резултат на удара с контузия на главата е пострадало 14-годишно дете, пътуващо в лекия автомобил "Ауди". След преглед в МБАЛ – гр. Русе е освободено за домашно лечение. Проверката на водачите за алкохол е показала 1,40 промила за водача на лекия автомобил "Фолксваген Голф".

Около 03.50 ч. пак вчера на бул. "Цар Освободител" до Земеделския колеж в посока центъра на града 38-годишен шофьор не съобразил скоростта си на движение, напуснал пътното платно в ляво и се спрял в крайпътно дърво.

Возещата се до шофьора пътничка на 51 години е с натъртване на гръдния кош. Приета е в МБАЛ - Русе за преглед, след което е освободена за домашно лечение. Причината за пътнотранспортното произшествие е движение с несъобразена скорост. Водачът е проверен за употреба на алкохол, като техническото средство е отчело отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари