Пиян мъж звъни на 112 и сяда пред блока да гледа сеир

0
„Майтапчията“ решил да се пошегува с полицаите и със Спешна помощ
„Майтапчията“ решил да се пошегува с полицаите и със Спешна помощ

Полицаи и медици обиколили няколко пъти да гледат за самоубиец по балконите и прозорците, докато проверка установи кой се е обадил и приберат „майтапчията“.

Мъж от Дупница се напи в Деня на победата, обади се на тел. 112, че ще се хвърли от 4-ия етаж на бл. 60 в жк “Бистрица”, и седна пред блока. Полицаи го закопчаха и го вкараха в ареста. Това съобщи struma.bg.

45-годишният  Анжело Владимиров започнал да пие вчера от рано сутринта. Около 11,30 ч. решил да се пошегува с полицаите и със Спешна помощ, като позвънил на тел. 112.

След сигнала на място пристигнали две полицейски патрулки и екип на Спешен център. Полицаите обиколили етажите на блока, а дежурната сестра и лекарят обиколили  блока, но без да видят никакъв самоубиец по прозорците и терасите.

Докато медици и полицаи притеснено обхождали периметъра, невъзмутимо на пейката пред блока седял  Анжело Владимиров и нагло питал какво е станало, та са се изсипали две патрулки и линейка на Спешен център. След справка на тел. 112 полицаите установили от кой номер е съобщено за самоубийство. Оказало се, че подателят е Анжело Владимиров.

Заради безотговорните му действия полицаите го задържали, вкарали го в една от патрулните коли и го закарали в Районното управление, коментира fakti.bg. Анжело Владимиров е безработен и се е отдал на чашката, казват живеещи в блока. За случая е уведомен и дежурен прокурор в Районна прокуратура – Дупница.

Срещу А. Владимиров е образувано досъдбено производство. В Районен съд има няколко осъдени на по 2000 лв. глоба за подадени фалшиви сигнали на тел. 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари