Писмо до кмета на Русе: Никой кмет не би оставил такова безобразие в собствения си град!

16

Простете ми, но това прекрачи всички граници на търпимост

Русенци вече са изнервени до краен предел от разкопките в целия град. Моника Бабикер се оплаква, че повече от месец по алеи "Възраждане" зеят трапове, които трошат автомобилите на живущите в района.

Г-жа Бабикер е написала гневно писмо в групата "Писмо до кмета на Русе", където е публикувала и снимки на разкопаната улица:

"Уважаеми, г-н Милков!

На Вашето внимание представям снимков материал от алеи Възраждане.

Простете ми следващите редове, но това прекрачи всички граници на търпимост, толерантност и разбиране от мен и останалите, щях да кажа “граждани”, но ние сме потърпевши!

Даже нямам сили да ви обясня какво изтърпяхме, за да ”затворят” (не напразно е в кавички) тези огромни трапове, които изкопаха преди около 4-5 месеца (не е майтап)

Г-н Милков, моля ви да разпоредите незабавно да запълнят дупката по алеи Възраждане и да асфалтират, защото нямам пари да изправям джанти и да си купувам нови гуми, имам да гледам две деца!

Това е пълно безобразие! Затворена е (като са оставили бордюри от по 10 см) за да имат автосервизите работа!

Убедена съм, че не сте виждали това чудо на инженерната мисъл, защото работа едва ли имате тук! Та, затова Ви пиша! Информирам Ви, че е така от повече от месец!

Вярвам, че ще бъдат взети незабавни мерки, защото вече сте осведомен, а никой кмет не би оставил такова безобразие в собствения си град!

(Простете иронията ми, ама вече ми писна)

Благодаря!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    10
    Дидо
    Пенчо е най-некадърния кмет след Калчев!
  • -12
    9
    Пенчо
    Къв е тоз Бабишкер ?
  • 14
    8
    Косьо
    Дреми му на кмета то да беше само във Възраждане ами улицата до завод Найден Киров там пак от около 5-6 месеца е затворено движението заради един голям ров и отрязана оголена тръба на ВиК и така седи само е заградено
  • 30
    7
    младен иванов
    Безобразието не е само там,но и на много други места из града ни.Изглежда,че кмета и неговите заместници не ходят по улиците,по които ние ходим.Никакъв общински контрол не забелязвам спрямо фирмите,надупчили Русе като швейцарско сирене.Вижте само край КАТ какъв идиотизъм се получава-хората си копаят,трафика се ниже по отвратителната отсечка на бул.Липник.Поне да я бяха затворили за движение,докато я направят.А пък за довършването на Чипровци не ми се говори.Уж краен срок 6 юни,но коя година???
  • 24
    6
    Пак той
    То да беше само алеи Възраждане,с мед да ги намажеш,то е по целия град. От кръговото до кат до печатница Дунав, от помощната улица на Авко до училището,от светофара на Олимп до стадион Дунав по улица Чипровци, кръговото на центъра и много други и други. И аз вече правя втори път предница. Писна ми и на мен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари