Петър Волгин: Опитват се да ни внушат, че у нас има някакво страховито разделение

57
Има 90% нормални хора срещу 10 % /максимум/ купен от евроатлантическите началници "елит"
Има 90% нормални хора срещу 10 % /максимум/ купен от евроатлантическите началници "елит" Снимка: Петър Волгин / Facebook

Има 90% нормални хора срещу 10 % /максимум/ купен от евроатлантическите началници "елит"

Напоследък в България непрекъснато се повтаря една огромна, опашата и крайно глуповата лъжа. Опитват се да ни внушат, че имало у нас някакво страховито разделение. 50% от българите били "прозападни" , а другите 50% били "проруски". Според говорещите телевизионни глави половината население било "модерно и либерално", пък другата половина от народа бил "немодерен и консервативен". Нищо освен глупотевини не съдържат подобни твърдения.

Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Петър Волгин.

"Истината е съвсем различна. Огромното мнозинство от българите са нормални хора. И понеже сме нормални и здравомислещи, изобщо не сме съгласни България да се идентифицира с истеричавата русофобия. Да, прибалтийските държави, както и Полша, имат всички основания да бъдат русофобски настроени. Ние обаче нямаме техния негативен исторически опит с Русия. И затова не желаем да ни присъединяват към тази групичка", подчерта Волгин.

"Проблемът е там, че има едни пет процента, хайде, нека са десет процента от населението, говоря за така наречения "елит", които винаги се правят на по-католици от папата. През първата половина на 20 в. това бяха прогермански настроените, през втората половина на миналия век това бяха просъветски настроените, а сега са проамерикански настроени. Това е "елитът", който винаги обслужва чуждите началници", посочи журналистът.

"И понеже този "елит" днес е постоянно в телевизорите, а там са и неговите интелектуални лакеи, може да се създаде впечатлението, че наистина има някакво разделение петдесет на петдесет. Няма такова. Има 90% нормални хора срещу 10 % /максимум/ купен от евроатлантическите началници "елит". Затова и съм спокоен за бъдещето на България. Защото купеният от чужденците "елит" рано или късно ще си отиде. Разбира се, колкото по-рано, толкова по-добре за всички ни", написа в заключение Петър Волгин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    38
    Аз
    Волгин го оставете, виждам аз един огромен проблем - про100токиро няма да може да празнува на 24 май, понеже е неграмотен!
  • 2
    37
    ха, ха
    1951 година комунистите забраняват 3-ти март, сега умнокрасивите жълтопаветници правят същото! Някаква разлика?!?!
  • -1
    36
    Дунав
    Пе......ст ли е името на волгин или русо гъзолизец? Пишете който знае истината!
  • 1
    35
    Другаря
    Другаря Волгин нали е на заплата в посолството
  • 11
    34
    Митев
    Нали затова ги е страх от референдумите,а смеят да ни нарекат "демократична държава ".....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари