Петър Москов: Не са ми откраднали колата

0
Петър Москов опроверга слуховете, че е открадната личната му кола „Тойота Корола"
Петър Москов опроверга слуховете, че е открадната личната му кола „Тойота Корола"

Здравният министър Петър Москов опроверга слуховете, че е открадната личната му кола „Тойота Корола". Невярната информация, че бандити са задигнали автомобила му през уикенда бeше тиражирана в понеделник следобед, като бе уточнено, че сигнал до полицията е подал шофьорът на ВИП-реформатора, който обяснил на служителите на реда, че в понеделник сутрин не я видял паркирана на обичайното място.

„Не е вярно, не са ми откраднали колата. Но е изчезнал служебен автомобил, доколкото знам, от паркинга на здравното министерство", обясни Петър Москов. Той бързаше за важна среща и нямаше време да даде подробности около липсата на ведомственото возило. Малко преди разговора със здравния министър, се свързахме и с неговия заместник - д-р Ваньо Шарков, който се оказа в командировка в Добрич.

„Изобщо не съм чувал подобно нещо. Не знам да са откраднали колата на д-р Москов", но все пак проверете случая", заяви бившият седесар. Здравният министър, както подобава на поста му, се придвижва със служебна кола - черен „Мерцедес", S-класа.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари